Pressemelding 19.05.2022

Werksta, Nordens ledende aktør innen skadeverkstedbransjen, har ansatt Tom-Egil Kjelstad som Head of Operations i Norge. Kjelstad kommer fra Bertel O.Steen, hvor han har vært Daglig Leder for Bertel O.Steen, Brobekk seden 2016. 

Werksta forsterker sitt topp-lederteam og rigger for videre lønnsom vekst i Norge gjennom ansettelsen av Tom-Egil Kjelstad.  Kjelstad har bred og lang bakgrunn fra bilbransjen, og har dyptgående kunnskaper om verksteddrift, etter å ha jobbet med service og skader siden 1992. Han starter sin nye jobb i juli.

“Tom-Egils bakgrunn og lederkvaliteter vil ha stor verdi for Werksta i vår videre vekst i Norge. Samtidig som vi vokser vill vi utvikle og samordna de eksisterende verksteder for levere den høyeste kundetilfredsheten og god lønnsomhet “, sier konsernsjef Werksta Catherine Sahlgren.

I Bertel O. Steen har Tom-Egil vært ansvarlig for virksomheten på Brobekk siden 2016 og bidratt til å løfte virksomheten fra et negativt resultat til overskudd.

“Etter mange fine og spennende år i Bertel O. Steen gleder jeg meg nå til å bli en del av Werksta teamet, og bidra til selskapets lønnsomhetsutvikling og videre vekst i Norge. Jeg vill bruke min erfaring til att skapa en samlende kjede med verksteder der vi har fokus på gode kundeopplevelser og riktige prosesser med korte ståtider. Målsetningen vår er å være foretrukken partner for forsikringsselskap og kunder med bilskader“, sier Tom-Egil. 

Werksta er Nordens ledende kjede av bilskadeverksteder, med over 80 verksteder i Sverige, Finland og Norge. Gruppen har 900 dyktige fagarbeidere og en årlig omsetning på over 160 millioner Euro i 2021. Werksta ønsker å være foretrukken partner for forsikringsselskap og kunder med bilskader, og sikter mot å ha bransjens høyeste kundetilfredshet.

Mer informasjon:
Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Catherine Sahlgren, konsernsjef Werksta;
Tel + 46 (0) 70 985 85 03, E-post: catherine.sahlgren@werksta.com