Asset 6

En skadekontroll hos Werksta er alltid gratis for deg. Du kan komme til kontrollen når det passer deg, du behøver ikke å bestille time på forhånd. Finn det nærmeste bilverkstedet vårt. Du kan også bestille time online eller ringe til 800 25 161.

Asset 6

Hvis forsikringen din inneholder glassforsikring er det å reparere frontruten helt gratis for deg, ditt forsikringsselskap betaler reparasjonskostnadene fullt ut.

Hvis du har fullkasko koster det å skifte ut frontrute bare forsikringens egenandel. Prisen på en ny frontrute påvirkes av flere faktorer, bl.a. modellen og tilleggsteknikk i glasset. Kostnader for å skifte frontrute uten glassforsikring varierer.

Asset 6

Med PDR-metoden (Paintless Dent Repair) kan man utbedre små bulker og skader der den lakkerte overflaten er intakt. PDR-reparasjon er en gunstigere metode enn den tradisjonelle karosserireparasjonen, fordi man behøver ingen lakkering eller separate reservedeler.

Asset 6

For å kunne gi deg et kostnadsanslag over større reparasjonsarbeider må vi først finne ut hva som bør repareres. Dette gjør vi i en skadekontroll. Under skadekontrollen sjekker vi skadeomfanget og eventuelle behov for reservedeler, samt bestiller time for bilen din til selve reparasjonen.

Asset 6

For å kunne gi deg et kostnadsanslag over lakkeringsarbeidet knyttet til reparasjonsarbeidet må vi først finne omfanget av arbeidet. Dette gjør vi i en skadekontroll.

Vår kundesenter hjelper deg gjerne.