Hvor små steinsprut skal utbedres?

En liten steinsprut i frontruten kan føles ufarlig, men hvis det er en sprekk og den sprer seg ut, kan hele frontruten gå i stykker. Et enkelt første skritt er å bruke en gjennomsiktig plaster for å beskytte skaden så snart den oppstår. Ved å beskytte steinspruten forhindrer du at fukt og smuss kommer inn i skaden, og reparasjonen blir av bedre kvalitet.

Fikse steinsprut eller bytte frontruten?

En god tommelfingerregel er at hvis en steinsprut er mindre enn en femkrone i størrelse, kan du fortsatt reparere ruten uten å erstatte den. Hvis glasset derimot sprekker enda mer, eller hvis skaden er nær vinduskanten, må du ofte bytte ut frontruten med en ny.

Hvorfor er det viktig å utbedre en steinsprut skade raskt?

En liten steinsprut kan raskt utvikle seg til en sprekk og spre seg utover frontruten. Steinspruten skaden kan også reflektere lys og blende deg som sjåfør, og dermed forstyrre sikten når du kjører.

Hvor lang tid tar det å utbedre en steinsprutskade?

Å utbedre en steinsprut skade tar omtrent en halv time. Hvis en reparasjon kan gjøres umiddelbart etter at skaden har oppstått, vil synligheten av steinsprut skaden være nesten umulig å oppdage.

Hvordan gjør jeg en avtale om å utbedre en steinsprut skade?

Ved å sende en forespørsel direkte til nærmeste verksted: Bilverksted i nærheten

De ansatte på Werksta kan raskt vurdere skadeomfanget. Små steinsprut skader kan vi ofte reparere direkte mens du venter. Vær oppmerksom på at når du har sendt forespørselen din, vil verkstedet du har valgt komme tilbake til deg og bekrefte om tiden du ønsker er tilgjengelig.

Vi koker steinsprut skader på alle våre anlegg. Det kan være begrensninger hos noen forsikringsselskaper, dette vil vi informere deg om når du bestiller time for reparasjon.

Hva koster det å utbedre en steinsprut skade?

Hvis bilforsikringen din inkluderer glassforsikring, er det gratis for deg å utbedre steinsprut skaden, det vil si at forsikringsselskapet betaler reparasjonskostnadene.

Det spiller ingen rolle hvilket bilmerke bilen din har eller hvilket forsikringsselskap du er kunde hos – Werksta er verkstedspartner for alle forsikringsselskaper og bilmerker.

 

Hva skal jeg gjøre hvis frontruten får en steinsprut skade?

  • Beskytt steinsprut skaden direkte med gjennomsiktig tape/plaster. På denne måten vil ikke smuss og fuktighet komme inn i skaden, og reparasjonen vil bli av bedre kvalitet.
  • Bestill din reparasjonstime hos Werksta så snart som mulig. Rask reparasjon forhindrer at skaden utvider seg og sparer deg for utskifting av rute.
  • Glass som materiale inneholder spenning, og derfor er det en liten risiko for at skaden forverres under reparasjonen. Hvis dette skjer, fritas verkstedet fra ansvar.

Vår kundesenter hjelper deg gjerne..