Skadereparasjon profesjonelt gjort — for oss er skaden lett å reparere

Hos Werksta får du utført reparasjon av karosseri og lakkskader på bilen din uten bryderi. Vår kjernekompetanse inkluderer også reparasjon og skift av frontruter. Billakkering skjer i våre egne lakkeringsverksteder, og små bulker fikser vi prisgunstig med PDR-teknikk.

For å få utført reparasjon av karosseri og/eller lakkskader på bilen din, eller ordne skaden på frontruta, avklarer vi først hva som bør repareres. Dette gjør vi gjennom en skadebesiktigelse. Under skadekontrollen sjekker vi skadeomfanget, eventuelle behov for reservedeler og bestiller timefor reparasjon av bilen din. Med det samme ordner vi nødvendig informasjon og beregninger til forsikringsselskapet ditt. Skadekontrollen tar ca. 20 minutter.

Alle bilister er velkomne hos oss

Det har ingenting å si hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvilket bilmerke du kjører — Werksta er en kjede av reparasjonsverksteder for alle forsikringsselskap og bilmerker.

Vi arbeider alltid etter produsentenes instrukser slik at den opprinnelige garantien på bilen din alltid beholdes. I tråd med bærekraftig utvikling reparerer vi alt som kan repareres, vi skifter ikke til nye deler bare for å gjøre det lettere for oss. Vi firer ikke på sikkerheten. Du kan være sikker på at etter reparasjonen er bilen din like sikker å kjøre som før skaden.

Profesjonell skadeoppretting er enkelt og ukomplisert hos oss

Hva om vi ikke fantes? Bilene ville sikkert blitt reparert, men kanskje ikke like raskt, ukomplisert og profesjonelt. God kvalitet er noe som ikke kan bevises ved at man sier det om seg selv. Men vi har samlet rikelig med brukererfaringer som kan bevise det gode ryktet vårt. Her finner du også svar på de vanligste spørsmålene som kundene våre stiller.

Ulykker skjer, men så lenge det bare dreier seg om et knust speil eller ei sprukket frontrute glemmer man ulykken med en gang skaden blir reparert. Det er sjelden trivelig å være involvert i en skade, men vi gjør det i hvert fall lett for deg. Slik fungerer det.

Vi er et bilverksted i samarbeid med alle forsikringsselskap.