Hos Werksta får du utført reparasjon av karosseri og lakkskader på bilen din uten bryderi.  Billakkering skjer i våre egne lakkeringsverksteder, og små bulker fikser vi prisgunstig med PDR-teknikk.

Det begynner med en skadetaksering

For å få bilen din i stand igjen avklarer vi først hva som bør repareres. Dette gjør vi gjennom en skadetaksering. Under skadetakseringen sjekker vi skadeomfanget, eventuelt behov for reservedeler samt bestiller time for bilen din til selve reparasjonen. Med det samme ordner vi de nødvendige informasjoner og beregninger til forsikringsselskapet ditt. Skadekontrollen tar ca. 1 time

Alle bilister er velkomne hos oss

Det har ingenting å si hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvilket bilmerke du kjører — Werksta er en kjede av reparasjonsverksteder for alle forsikringsselskap og bilmerker.

Vi arbeider alltid etter produsentenes instrukser slik at den opprinnelige garantien på bilen din alltid beholdes. I tråd med bærekraftig utvikling reparerer vi alt som kan repareres, vi skifter ikke til nye deler bare for å gjøre det lettere for oss. Vi firer ikke på sikkerheten. Du kan være sikker på at etter reparasjonen er bilen din like sikker å kjøre som før skaden.

Profesjonell skadeoppretting er enkelt og ukomplisert hos oss

Hva om vi ikke fantes? Bilene ville sikkert blitt reparert, men kanskje ikke like raskt, ukomplisert og profesjonelt. God kvalitet er noe som ikke kan bevises ved at man sier det om seg selv. Men vi har samlet rikelig med brukererfaringer som kan bevise det gode ryktet vårt. Her finner du også svar på de vanligste spørsmålene som kundene våre stiller.

Ulykker skjer, men så lenge det bare dreier seg om et knust speil eller ei sprukket frontrute glemmer man ulykken med en gang skaden blir reparert. Det er sjelden trivelig å være involvert i en skade, men vi gjør det i hvert fall lett for deg. Slik fungerer det

Vi er et bilverksted i samarbeid med alle forsikringsselskap

Vår kundesenter hjelper deg gjerne.