Skadereparasjon: Alle karosseri- og kollisjonsreparasjoner profesjonelt utført

Hos oss i Werksta får du karosseri- og kollisjonsskader på bilen din reparert uten ekstra bryderi. Billakkering skjer i våre egne lakkeringsverksteder og små bulker fikser vi prisgunstig med PDR-teknikk.

1.

Det begynner med en skadebesiktigelse

For å få bilen din i stand igjen finner vi først ut hva som bør repareres. Dette gjør vi gjennom en skadebesiktigelse. Under besiktigelsen sjekker vi skadeomfanget, eventuelt behov for reservedeler og bestiller time til skadereparasjon for bilen din. Vi ordner også nødvendig informasjon og beregninger til forsikringsselskapet ditt. Skadekontrollen tar ca. 20 minutter.

2.

Skadereparasjon

Karosseri- og lakkreparasjoner

Vi reparerer karosseri- og lakkskader for alle bilmerker profesjonelt. Den originale garantien på bilen din beholdes alltid. Vi gjennomfører reparasjonen i henhold til Sikre Bilskader.

Opprette en bulk uten lakkering (PDR)

Hvis bilen din har en bulk eller en skade der den lakkerte overflaten er intakt, kan bulken ofte repareres gunstig med PDR-metoden.

Frontruter

En liten steinsprutskade på frontruta kan ofte repareres. Hvis steinsprutskaden har rukket å utvide seg eller det er en sprekk i glasset, må frontruta skiftes ut.

Lakkering av bil

Å reparere større karosseriskader krever ofte lakkering. Vi utfører lakkeringer i våre egne lakkeringsverksteder.

Elbiler

Vi er kjent med den nye teknologien som benyttes i nyere elbiler. Vi utfører skadereparasjon på el- og hybridbiler av alle merker profesjonelt.

3.

Returnering av bil

Vi sender deg en SMS eller ringer deg når du kan komme og hente den ferdige bilen din.

Vår kundeservice hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål om reparasjon av bilen din.