Reparasjoner av Teslaer

Werksta har i sin verkstedkjede flere verksteder for skadereparasjon av Tesla

I verkstedkjeden til Werksta er det flere verksteder som er autorisert for reparasjon av Tesla. Våre Teslaverksteder befinner seg på Grorud, Ensjø, Romerike og på Hadeland, der vi reparerer alt av kollisjonsskader. Enten det er småskader eller større strukturskader. Vi reparerer også skader på frontrute eller skift av frontruter der det ikke er mulig å reparere.

Tesla-reperasjoner krever spesialkompetanse

Teslaer forener den nyeste teknologien med moderne funksjoner som øker kjørekomforten. Den beste måten å bevare verdien på en Tesla, er å reparere også småskader raskt. Tesla-reparasjoner forutsetter at reparatøren kjenner til bilens spesialegenskaper og -krav, og derfor er det viktig å la profesjonelle sakkyndige folk i et autorisert Tesla-verksted ta hånd om bilen.

Reparatørene hos Werksta har satt seg inn i elektriske og mekaniske egenskaper hos Teslaer, aluminiumssveising, karosseriteknikk samt spesialkrav for skadereparasjon. Som en verkstedkjede autorisert av Tesla følger vi alltid i vårt arbeid de høye kvalitetskravene Tesla har satt.