Werksta har i sin verkstedkjede flere verksteder for skadereparasjon av Tesla

I verkstedkjeden til Werksta er det flere verksteder som er autorisert for reparasjon av Tesla. Våre Teslaverksteder befinner seg på Grorud, Ensjø, Romerike, Hadeland og i Kristiansand der vi reparerer alt av kollisjonsskader. Enten det er småskader eller større strukturskader. Vi reparerer også skader på frontrute eller skift av frontruter der det ikke er mulig å reparere.

Tesla-reperasjoner krever spesialkompetanse

Teslaer forener den nyeste teknologien med moderne funksjoner som øker kjørekomforten. Den beste måten å bevare verdien på en Tesla, er å reparere også småskader raskt. Tesla-reparasjoner forutsetter at reparatøren kjenner til bilens spesialegenskaper og -krav, og derfor er det viktig å la profesjonelle sakkyndige folk i et autorisert Tesla-verksted ta hånd om bilen.

Reparatørene hos Werksta har satt seg inn i elektriske og mekaniske egenskaper hos Teslaer, aluminiumssveising, karosseriteknikk samt spesialkrav for skadereparasjon. Som en verkstedkjede autorisert av Tesla følger vi alltid i vårt arbeid de høye kvalitetskravene Tesla har satt.

Vår kundeservice hjelper deg gjerne.