Reparasjoner av Teslaer

Werksta er et autorisert verksted for skadereparasjon av Tesla-elbiler

Werksta er en autorisert verkstedkjede for Tesla-elbiler i Norge. Våre Tesla-hovedverksteder befinner seg i Ensjø,  Romerike og i Hadeland der vi reparerer frontruteskader, små bulker og skader i strukturen som krever større reparasjoner. Små overflateskader og skader på frontrute kan også repareres.

Tesla-reperasjoner krever spesialkompetanse

Teslaer forener den nyeste teknologien med moderne funksjoner som øker kjørekomforten. Den beste måten å bevare verdien på en Tesla, er å reparere også småskader raskt. Tesla-reparasjoner forutsetter at reparatøren kjenner til bilens spesialegenskaper og -krav, og derfor er det viktig å la profesjonelle sakkyndige folk i et autorisert Tesla-verksted ta hånd om bilen.

Reparatørene hos Werksta har satt seg inn i elektriske og mekaniske egenskaper hos Teslaer, aluminiumssveising, karosseriteknikk samt spesialkrav for skadereparasjon. Som en verkstedkjede autorisert av Tesla følger vi alltid i vårt arbeid de høye kvalitetskravene Tesla har satt.

Tesla-eiere får service hos alle verkstedene våre

Vi utvikler hele Werksta-kjedens kompetanse innen aluminiums- og elbilteknologien stadig videre, så Tesla-eiere får service hos alle verkstedene våre. Avhengig av skadeomfanget planlegger vi reparasjonsstedet som passer best til arbeidet.