Har du en liten bulk eller skade på bilen?

En liten bulk eller skade på siden av bilen kan være dyr og tidkrevende om den må repareres på den tradisjonelle metoden. Dette kan i mange tilfeller utbedres langt raskere med PDR-metoden. PDR-reparasjonen på skadeverkstedet kan i beste fall utføres på under en time, og til brøkdelen av kostnadene for tradisjonelle reparasjonsmetoder. Dette muliggjøres ved hjelp av Paintless Dent Repair (PDR) -metoden, som sparer tid, penger og miljø.

Når kan jeg bruke en PDR for å korrigere skaden min?

PDR-metoden kan korrigere små ujevnheter i karosseriet der lakken ikke har fått skade. Det forutsetter at skaden er plassert på et område der den kan behandles fra baksiden uten at det blir nødvendig og lakkere.

I de fleste tilfeller er skadene som skal repareres med PDR for eksempel små bulker fra parkeringsplassen på siden av bilen, eller mindre bulker på bilens flater forårsaket av hagl, snømengder eller lignende.

Litt mer fra våre PDR-fagfolk

PDR-metoden for å justere eller rette bulken er faglig håndtverk på sitt beste, og det er bare noen få absolutte eksperter på området i Norge. Våre erfarne PDR-teknikere besøker regelmessig våra verksteder i Oslo`s hovedstadsområde for å utføre PDR-reparasjoner. Om nødvendig kan du også bestille time andre steder i Norge. Når som helst kan du ta bilen din til nærmeste verksted for å se om den kan repareres med PDR.

Forskjeller mellom PDR og tradisjonell metall reparasjon

Reparasjonsarbeid PDR reparasjon Tradisjonell metall reparasjon
Pris Fra kr 1600.- inkl mva Mer enn ca kr 5000.-
Reparasjonstid Omtrent en time Gjennomsnittlig 4 virkedager
Lakkarbeider Ikke nødvendig, lakken må være uskadet Må utføres ved skade på lakk
Størrelsen på bulken ca 1-10 cm omfang Større bulk eller skade
Typisk reparasjon Småbulker fra parkeringsplassen kollisjonsskade
Reservedeler ikke nødvendig Vurderes fra skade til skade

Vår kundeservice hjelper deg gjerne.