Werksta er et reparasjonsverksted der bilen din blir reparert så ukomplisert som mulig. Du kommer til oss, vi vurderer omfanget på skaden, melder det til forsikringsselskapet og reparerer bilen din slik at den blir i samme stand som før skaden. I tråd med bærekraftig utvikling reparerer vi alt som kan repareres, for eksempel skifter vi ikke til nye deler bare for å gjøre det lettere for oss. Våre opprettere og annet personale har uvanlig høy kompetanse. De bryr seg virkelig om bilen din og er stolte av kvaliteten på arbeidet sitt. Du kan være sikker på at etter reparasjonen er bilen din like trygg å kjøre som den var før skaden.

Vi er spesialisert på reparasjon av karosseri- og kollisjonsskader

Selv om navnet vårt er Werksta utfører vi ingen ansiktsløftninger eller make-up på bilene. Vi er et bilverksted som er spesialisert på reparasjon av karosseri- og kollisjonsskader på oppdrag fra forsikringsselskaper. Reparasjon av frontruter og skift av frontruter er også del av virksomheten vår.
Vår oppgave er å reparere alt som har gått i stykker i en ulykke. Alt betyr alt, også det som i tillegg til karosseriet har tatt skade, som for eksempel kjølere, hjelpeutstyr i motoren og andre deler.

Hva ville verden tape hvis vi ikke fantes? Bilene ville sikkert bli reparert, men ut fra ditt synspunkt kanskje ikke like raskt og ukomplisert, og sluttresultatet ville kanskje ikke holde like høy kvalitet.

Werksta fins først og fremst for å gi deg frihet å velge hvor du vil reparere skadene på bilen din. For at du skulle kunne velge stedet der kvalitet, tidsbruk og kundeservice er på det nivået som du syns er passende, uavhengig av hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvor i landet du bor. Vi har virksomhet over alt i Norge og andre steder i Norden.

Vi senker ikke kvaliteten på reparasjonsarbeidet

God kvalitet er noe som ikke kan bevises når man bare påstår det selv. Vi har samlet rikelig med brukererfaringer som kan underbygge vårt rykte. Også det faktum at de fleste forsikringsselskaper og bedriftskunder anbefaler oss, vitner om at kundene våre er fornøyde med kvaliteten på arbeidet vårt. Bilene vi har reparert beholder sin originalgaranti, siden vi alltid arbeider i tråd med produsentenes instruks.

Ulykker skjer, men så lenge det bare dreier seg om et knust speil eller ei sprukket frontrute glemmer man ulykken jo fortere skaden blir reparert. Selv om det sjelden er trivelig å ordne opp en ergerlig skade, kan vi i hvert fall gjøre det enkelt.

Alle skadereparasjonstjenester under det samme taket

Werksta i et nøtteskall

• Grunnlagt 2018
• 13 bilskadeverksteder i Norge
• 8 000 reparerte biler per år
• Cirka 200 medarbeidere
• Omsetning cirka 330 MNOK
• Betjener kunder hos alle forsikringsselskap
• Reparerer alle bilmerker profesjonelt
• Del av Werksta Group

Markedsføring og kommunikasjon

Ylva Swenzén
Markedsføring og kommunikasjon
+46 (0) 72-212 16 11

Vår kundeservice hjelper deg gjerne.