Pressemelding 22.11.2021

Werksta, en av Nordens ledende skadeverkstedkjeder, fortsetter å utvide sin virksomhet i Norge gjennom oppkjøpet av CJ Bil, som driver et skade- og lakkverksted utenfor Kristiansand. Oppkjøpet er Werkstas fjerde oppkjøp i 2021.

Werksta, som er en ledende aktør innen bilskadebransjen i Norden, styrker sitt servicenettverk i Norge ytterligere ved å kjøpe CJ Bil AS. Selskapet, som ble stiftet av nåværende eiere i 2006, har tolv ansatte, omsetter for ca 15 millioner i året og skifter navn til Werksta Kristiansand.

– Helt siden oppstarten har vi alltid levert god kvalitet og hatt svært fornøyde kunder. Vi er sertifisert for Tesla, og ligger i toppen når det gjelder kundetilfredshet for merket i Norge. Vi er glade og stolte over den gode utviklingen selskapet har hatt de siste årene, samtidig som vi ser at vår fortsatte utvikling legges til rette ved å være en del av et større selskap. Som en del av Werksta Group kan vi fortsette å investere i utstyr og systemer, og samtidig tiltrekke oss flere dyktige kollegaer, noe som føles som et godt neste steg. Gjennom Werkstas nordiske nettverk kan vi nå dele kunnskap, ressurser og erfaringer både innenfor Norge og på tvers av landegrenser, sier Christoffer Tharaldsen, en av eierne og daglig leder i CJ Bil.

– Vi ser frem til å ta imot CJ Bil som har et godt rykte i bransjen og er kjent for sin høye kvalitet. Det er et veldrevet selskap med stabil økonomi og gode marginer som jeg mener kan videreutvikles som en del av Werksta. Gjennom oppkjøpet utvider vi vårt geografiske område, noe som settes pris på av våre kunder og samarbeidspartnere. Vår ambisjon er å fortsette å vokse, både gjennom oppkjøp og ved å starte nye verksteder, sier Georg Risheim, Landssjef Werksta Norway.


Mer informasjon:

Ta kontakt hvis du har spørsmål
Landssjef Werksta Norway, Georg Risheim
Tel: +47 908 48 770, E-post: georg.risheim@werksta.no

 

Werksta er Nordens ledende verkstedkjede med over 80 verksteder i Sverige, Finland og Norge. Gruppen sysselsetter 800 fagfolk og omsatte for ca. 1,4 milliarder svenske kroner i 2021. Werksta ønsker å være førstevalg for forsikringsselskap og bilister når bilen blir skadet. Selskapets mål er å oppnå den beste kundetilfredsheten i bransjen.