Pressemelding 07.10.2021

Werksta, Nordens ledende verkstedkjede, etablerer seg i Uppsala gjennom oppkjøpet av Skadeverkstad Uppsala. Oppkjøpet betyr en utvidelse av Werkstas virksomhet i Sverige, hvor kjeden nå eier 18 verksteder.

– Skadeverksted Uppsala er et velkjent og respektert verksted med et moderne bilskadeanlegg og meget kompetent personale. Uppsala er et viktig sted hvor vi lenge har ønsket å etablere oss, og gjennom oppkjøpet får vi muligheten til å levere på kundenes behov i Sveriges fjerde største by, sier Catherine Sahlgren, konsernsjef i Werksta.

Skadeverkstad Uppsala ble grunnlagt i 2019 og har en årlig omsetning på cirka 15 millioner svenske kroner og har i dag ti ansatte. Selskapet drives i moderne lokaler med en attraktiv beliggenhet i Uppsala, og akkurat som flere av verkstedene i Werksta, er Skadeverkstad Uppsala en autorisert partner for skadereparasjoner for Tesla. Werkstas ønske er å skape videre vekst sammen med de ansatte.

– Vår strategi er å fortsette å vokse Werkstakjeden i Norden gjennom både organisk vekst og oppkjøp. Skadeverkstad Uppsala er en viktig puslespillbrikke, akkurat som vårt oppkjøp av finske Alppilan Autohulto i september, avslutter Catherine Sahlgren.

 

Mer informasjon, vennligst kontakt:

Konsernsjef Catherine Sahlgren

Tlf : +46 70 985 85 03

Epost: catherine.sahlgren@werksta.se

 

Om Werksta
Werksta er Nordens ledende verkstedkjede med over 75 verksteder i Sverige, Finland og Norge. Gruppen sysselsetter 800 fagfolk og omsatte for mer enn 1,2 milliarder svenske kroner innen 2020. Werksta ønsker å være førstevalg for forsikringsselskap og bilister når bilen blir skadet. Selskapets mål er å oppnå den beste kundetilfredsheten i bransjen.