Pressemelding 21.08.2020

Werksta konsernet, den største aktøren i skadeverkstedsbransjen i Norden forsterker sitt styre med et nytt medlem, Bjørn Maarud. Maarud tar med seg 30 års erfaring fra ledende stillinger innen serviceindustri, handel og bilbransje til Werksta.

Norske Bjørn Maarud har mangeårig bransjeerfaring fra Bertel O. Steen, hvor han har arbeidet som konsernsjef. Han har også hatt ulike ledende stillinger i bl.a. STAPLES og Europris.

– Maarud gir oss verdifull erfaring fra en lang og fremgangsrik karriere som leder og styreleder i ulike norske og internasjonale selskap. Vi ser Norge som et viktig vekstmarked for Werksta, og det er avgjørende for oss å ha et medlem i styret som kan støtte oss i å utvikles til en enda sterkere aktør i skadeverkstedsbransjen, både i Norge og våre andre nordiske land, sier Mikael Roos, styreleder i Werksta konsernets styre.

Maarud ser frem til å drive Werkstas fremgangsrike varemerker og bidra til konsernets ekspansjon. Maarud er også aktiv i styret til den norske frisørkjeden Cutters, hvor han er styreleder. Werksta har det svenske PE selskapet Procuritas som eier.

– Jeg har alltid brent for varemerker som ønsker oppnå den beste kundetilfredsheten i bransjen. Werksta er et spennende selskap med en sterk eier bak dets ambisjon om å bidra aktivt til omstruktureringen av en industri med gode vekstmuligheter, sier Bjørn Maarud.

MER INFORMASJON:

Mikael Roos
Styreleder, Werksta
Tlf. +46 70 864 28 02