Pressemelding 27.06.2019

Catherine Sahlgren, som i dag er konsernsjef i Teknikmagasinet, blir 19. august ny konsernsjef for skadeverkstedkjeden Werksta, som har virksomhet i Sverige, Finland og Norge. Catherine Sahlgren tar med seg 20 års erfaring fra ledelse innen serviceindustri og detaljhandel til Werksta.

Catherine Sahlgren vil overta roret i Werksta, som er Nordens største aktør innen skadeverkstedbransjen. Hun vil jobbe fra Werkstas hovedkontor i Stockholm, men vil ha hele Norden og etter hvert Europa som arbeidsfelt.

ꟷ Både vi og vår hovedaksjonær, Procuritas, har som mål å bygge Nordens beste skadeverkstedkjede med svært høy kundetilfredshet, og være en stabil partner for både forsikringsselskaper og sluttkunder med bransjeledende teknologi og prosesser. Catherine vil bidra til å ta ytterligere steg mot det målet sammen med Patrik og ledelsen som nå etableres, sier Mikael Roos, styreleder i Werksta.

Werkstas nåværende konsernsjef, Patrik Puskala, begynte som leder i Werksta i 2016, da Autoklinikka og Werksta slo seg sammen. Etter fusjonen har selskapet i stor grad utvidet sin virksomhet i Sverige og Finland, og også utvidet til Norge. Puskala kommer fortsatt til å være selskapets største private eier og medlem av konsernets styre. Puskala er dessuten administrerende direktør for virksomheten i Finland.

ꟷ Dette er en strategisk beslutning for å styrke vår organisasjon som er i sterk vekst. Catherines lange erfaring fra det svenske og nordiske markedet vil være en god støtte i Werkstas ekspansjon. Jeg skal ikke forlate Werksta, men vil fortsette å utvikle virksomheten i min nye rolle, sier Puskala.

Sahlgren, som har en mastergrad i økonomi, har tidligere vært administrerende direktør i Selecta Norden og før det administrerende direktør i Pressbyrån.

ꟷ Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven om å bygge det sterkeste nordiske varemerket i skadeverkstedbransjen og skape den aller beste kundeopplevelsen sammen med den kunnskapsrike gjengen i Werksta. Vi skal fortsette å utvikle bransjen sammen med forsikringsselskapene og andre partnere, sier Sahlgren.

Werksta-konsernet er Nordens ledende skadeverkstedkjede med over 60 verksteder i Sverige, Finland og Norge. Konsernet sysselsetter 700 fagutdannede medarbeidere og omsatte for over 100 millioner euro i 2018. Werksta ønsker å være forsikringsselskapenes og bilistenes førstevalg når bilen får skader, og selskapets mål er å ha den beste kundetilfredsheten i bransjen.

Mer informasjon:
Mikael Roos, Styrets leder, Werksta Group, tlf. +46 70 864 28 02
Patrik Puskala, adm.dir., Werksta Group, tlf. +358 505 944 085