Pressemelding 11.02.2020

Werkstas nye satsning i Drammen er det første verkstedet i Norge som kjeden starter «fra scratch». Så langt har Werksta i Norge ervervet eksisterende virksomheter med god drift, mens i Drammen tilrettelegges og planlegges alt fra start. Dette gir nye muligheter til å tilrettelegge for at prosesser, drift og ikke minst kundereisen ved dette anlegget kan bli mest mulig optimal.

Enheten i Drammen vil være i stand til å utføre det aller meste av bilskaderelatert arbeid på egen lokasjon og det investeres betydelig i både teknisk utstyr og faglig kunnskap. Werksta Drammen vil kunne håndtere både El-biler og fossildrevne biler enten de har karosserier produsert av aluminium- eller ulike stålkvaliteter. Og som alle andre verksteder i Werksta-kjeden vil Drammens avdeling samarbeide med de fleste bilmerker og forsikringsselskaper.

Vidar Brevik som har mer enn 30 års profesjonell erfaring fra bilbransjen vil lede virksomheten i Drammen. I startfasen vil det være ansatt 5 erfarne teknikere i tillegg til Vidar, og etter hvert som arbeidsmengden øker vil dette antallet økes.
En av fordelene ved enheten i Drammen er at kunden vil få overlevert bilen innendørs, tilsvarende måten det gjøres forhåndstaksering av skader.
Dette gjør at kunden kan få en tydelig gjennomgang av utført arbeid uavhengig av skiftende værforhold og få utlevert en ren og tørr bil – ferdig reparert.

”Vi vil legge ekstra krefter på kundeservicen vår da vi vet at bilskader kan være belastende. Målet er å gjøre reisen så enkel og problemfri som mulig, og vi tilbyr dedikerte fasiliteter for kundene våre. Både når de kommer med bilene og når de henter dem igjen, sier Brevik.
«Werksta Drammen vil styrke vår virksomhets ekspertise på aluminium og elektrisk bilteknologi. Werksta gruppen er en av Norges største Tesla-autoriserte skadeverkstedkjeder» fastslår Werkstas Country Director i Norge, Neale Laker. “Forventningen er at erfaringene som gjøres ved oppstart av Werksta-enheten i Drammen vil gi føringer for nye, fremtidige etableringer i Norge.“

Mer informasjon:

Ved spørsmål, tak kontakt med Vidar Brevik, Verkstedsjef, Werksta Drammen, Tel: +47 47515052, E-post: vidar.brevik@werksta.no