Pressemelding 03.10.2019

Werksta fortsetter å ekspandere i Norge gjennom oppkjøpet av Bilskaden Hadeland AS, som driver et skadeverksted på Jaren i Oppland.

Bilskaden var tidligere eid av de største forsikringsselskapene i Norge og ble brukt som utdannings- og kompetanseanlegg frem til 2014 da fem lokale entreprenører tok over virksomheten. Siden den gang har Bilskaden hatt en meget positiv utvikling. I dag har Bilskaden 22 ansatte og omsetningen i 2018 var ca. 34,5 millioner kroner. I tillegg har satsingen på kvalitet også gitt bedriften utmerkelsen Miljøfyrtårn*.

– Vi er glade og stolte over den gode utviklingen til Bilskaden. Samtidig ser vi at dersom fremgangen skal fortsette, er vi avhengige av et sterkt partnerskap og muligheten til å investere i utstyr, system og utdanning. Derfor føles det riktig å overlate stafettpinnen til Werksta nå, sier Roger Nyhus, daglig leder for Jaren Invest AS og representant for de tidligere eierne.

Werksta har nå totalt seks verksteder i Norge og ambisjonen er å fortsette å vokse, gjennom oppkjøp og ved å starte nye verksteder.

– Bilskaden har et meget godt omdømme i bransjen og er kjent for sin profesjonelle ekspertise og høye kundetilfredshet. Vi ønsker Bilskaden velkommen til Werksta og ser frem til å fortsette utviklingen sammen med daglig leder Lene Cicilie Rud og de øvrige medarbeiderne, sier Catherine Sahlgren, konsernsjef for Werksta Nordic.

Mer informasjon:
Ved spørsmål, tak kontakt med Catherine Sahlgren, konsernsjef Werksta Nordic, Tel: + 46 (0) 70 985 85 03, E-post: catherine.sahlgren@werksta.com

* Miljøfyrtårn er et nasjonalt sertifiseringssystem som stiller bestemte krav til bærekraft.