Som bilist vil du påvirke utslipp fra bilen din og kjøre miljøvennlig, så du har gjort et utmerket valg og kjører en el- eller hybridbil som det blir stadig flere og flere av i Norge. Når det plutselig skjer en skade spør du deg sikkert om hvem som har tilstrekkelig kompetanse til skadereparasjon av elbilen din, som benytter seg av moderne teknologi, og hvor det er mulig å få el- eller hybridbilen reparert profesjonelt.

Hos oss fins det kompetanse for den moderne bilismens krav

Som kunde kan du stole på vår profesjonelle kompetanse også når det gjelder den aller nyeste bilteknikken. Flere av skadeverkstedene i vår verkstedkjede er autorisert av Tesla, Jaguar og Land Rover, og vi fyller disse merkenes strenge kvalitetskrav for skadereparasjon av el- og hybridbiler. Hos oss fins det kompetanse for reparasjon av såvel små overflateskader og frontruter som større strukturelle skader.

Vi skolerer personalet vårt kontinuerlig

Vi oppdaterer regelmessig kompetansen vår innen moderne bilteknologi. Alle reparasjonene våre følger nøyaktig merke- og modellspesifikke reparasjonsinstruksjoner, slik at du kan være sikker på at garantien på bilen din alltid blir beholdt.

Vår kundeservice hjelper deg gjerne.