Werksta

Drammen Gulskogen

drammen@werksta.no
32826000
Man-Fre 07:00-16:30

 

Sommertider: 08:00 – 15:00 ( 01- 31/Juli)

Det begynner med en skadetaksering — ta kontakt med oss

For å få bilen din i stand igjen avklarer vi først hva som bør repareres. Dette gjør vi i en skadetaksering. Å utføre skadetakseringen tar ca. 20 minutter.

Våre tjenester i bilverkstedet på Drammen

Skadeverkstedet vårt i Drammen tilbyr alt innenfor skadereparasjoner og lakkering, glass og smart repair.
Vi utfører bilskadereparasjon av alle bilmerker -både for våre autoriserte bilmerker, men også for alle andre.

Det begynner med en skadetaksering

For å få bilen din i stand igjen avklarer vi først hva som bør repareres. Dette gjør vi gjennom en skadekontroll. Under skadetakseringen sjekker vi skadeomfanget, eventuelt behov for reservedeler samt bestiller time for bilen din til selve reparasjonen. Med det samme ordner vi de nødvendige informasjoner og beregninger til forsikringsselskapet ditt. Skadekontrollen tar ca. 1 time.

Werksta Drammen Gulskogen tilbyr deg fleksibel service. Bestill time på forhånd enten på nettet eller ved å ringe til 800 25 161. Du kan også gjennomføre skadekontrollen ved å sende inn foto av skaden.

Vi er der for alle bilister

Det har ingenting å si hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvilket bilmerke du kjører — hos Werksta Drammen Gulskogen reparerer vi alle bilmerker og samarbeider med alle forsikringsselskaper.

Vi arbeider alltid etter produsentenes instrukser slik at den opprinnelige garantien på bilen din alltid blir beholdt. I tråd med bærekraftig utvikling reparerer vi alt som kan repareres, vi skifter ikke til nye deler bare for å gjøre det lettere for oss. Vi firer ikke på sikkerheten. Du kan være sikker på at etter reparasjonen er bilen din like sikker å kjøre som den var før skaden. Her finner du eksempler på våre priser for reparasjoner.

Det er lett å handle med oss

Hva ville verden tape hvis vi ikke fantes? Bilene ville sikkert bli reparert, men kanskje ikke like raskt og ukomplisert. God kvalitet er noe som ikke kan bevises når man bare påstår det selv. Men vi har samlet rikelig med brukererfaringer som kan underbygge vårt rykte. Her finner du også svar på de vanligste spørsmålene som kundene våre stille.

Ulykker skjer, men så lenge det bare dreier seg om et knust speil eller ei sprukket frontrute glemmer man uhellet jo fortere skaden blir reparert. Selv om det å ordne opp i en ergerlig skade sjeldent er trivelig er det i hvert fall lett hos Werksta Drammen.

Alle som ønsker å drifte et verksted i Norge, må i henhold til norsk lovgivning godkjennes, det vil si bli autorisert av Statens vegvesen. Statens vegvesen arbeider for du skal komme trygt fram uansett om du går, sykler, kjører eller reiser kollektivt. Deres oppgave er å planlegge, bygge og holde ved like riks- og fylkesveger i Norge. De har også ansvaret for tilsynet med kjøretøy og trafikanter.

Vi er et bilverksted i samarbeid med alle forsikringsselskap