Pressemelding 17.01.2023

Werksta fortsetter å ekspandere i Norge gjennom oppkjøpet av Nesbyen Bilskadesenter, som driver skade- og lakkverksted i Hallingdal.

Nesbyen Bilskadesenter ble etablert i 2000 av Jan Erik og Ronny Jacobsen og er i dag et veletablert firma. Ambisjonen er å være den foretrukne leverandøren på biloppretting, lakkering og glassarbeid i Hallingdal med konkurransedyktige priser og raske og feilfrie leveringer – med andre ord høy kvalitet. Selskapenes totale omsetning er ca. 16 MNOK på årsbasis levert av 9 kompetente medarbeidere. Anlegget er både Miljøfyrtårnsertifisert og sertifisert i henhold til Skadeverksted 02.

Etter oppkjøpet av Nesbyen har Werksta totalt tretten verkstedsanlegg i Norge. Ambisjonen er fortsatt vekst og å bli landsdekkende gjennom oppkjøp, og ved å starte nye verksteder. Etableringen i Hallingdal gir en plattform for vekst utenfor Oslo-regionen i et sterkt område med en ekspansiv rekreasjons- og reiselivsnæring. De nåværende eierne vil forbli i virksomhet og fortsette driften lokalt.

-Nesbyen Bilskadesenter er et godt selskap med høyt kundefokus og er kjent for høy leveringskvalitet med en sterk lokal forankring. Vi setter stor pris på at eierne vil forbli i virksomheten og være med på å drive og videreutvikle den. Sammen skal vi sørge for å videreføre gode kundeopplevelser, i tillegg til å ta vare på de dyktige medarbeiderne, sier Trond A. Gudbrandsen, Administrerende direktør i Werksta Norge.

– Vi er stolte og takknemlige for det vi har fått til sammen med våre dyktige medarbeidere og lojale forretningspartnere, i løpet av de årene vi har drevet Nesbyen Bilskadesenter, sier Jan Erik Jacobsen. Nå som vi blir en del av Werksta, vil vi kunne videreutvikle virksomheten og våre sterke kunderelasjoner. Vi ser frem til å bli en del av en større sammenheng med tilgang på utvidet kompetanse innen for eksempel HR, økonomi og bærekraft, avslutter Jan Erik Jacobsen.

Ved spørsmål, tak kontakt med:

Trond A. Gudbrandsen, Administrerende direktør, Werksta Norge, tel: + 47 415 44 078,
E-post: Trond.Gudbrandsen@werksta.no

Jan Erik Jacobsen, tel: +47 954 38 218,
E-post: jankejej7@gmail.com

Om Werksta:
Werksta er Nordens ledende kjede av bilskadeverksteder, med over 80 verksteder i Sverige, Finland og Norge. Gruppen har 1 000 dyktige fagarbeidere og en årlig omsetning på over 150 millioner Euro i 2021. Werksta ønsker å være foretrukken partner for forsikringsselskap og kunder innenfor bilskader, og sikter mot å ha bransjens høyeste kundetilfredshet. For mer informasjon se: www.werksta.no.