Pressemelding 29.11.2023

Werksta fortsetter å ekspandere i Norge gjennom oppkjøpet av Kongsvinger Bilskade AS, som driver skade- og lakkverksted i Kongsvinger.

Kongsvinger Bilskade ble etablert i august 2016 og flyttet 2022 inn i nye toppmoderne lokaler i Mårveien på Rasta, i Kongsvinger. Ambisjonen er å være den foretrukne leverandøren på biloppretting, lakkering og glassarbeid i Kongsvinger. Selskapets totale omsetning er ca. 18 MNOK på årsbasis levert av 11 kompetente medarbeidere. Nåværende avdelningsleder Jon Aanerud vil forbli i virksomhet og fortsette driften lokalt. Anlegget er sertifisert i henhold til Skadeverksted 02.

Etter oppkjøpet av Kongsvinger Bilskade har Werksta totalt fjorten avdelinger i Norge. Ambisjonen er fortsatt vekst gjennom oppkjøp, og ved å starte nye verksteder. Etableringen i Innlandet langs E16 gir en plattform for videre vekst utenfor Oslo-regionen.

-Kongsvinger Bilskade er et godt selskap med høyt kundefokus og er kjent for høy leveringskvalitet med en sterk lokal forankring. Vi setter stor pris på at avdelningsleder vil forbli i virksomheten og være med på å drive og videreutvikle den. Sammen skal vi sørge for å videreføre gode kundeopplevelser, i tillegg til å ta vare på de dyktige medarbeiderne, sier Lars Erik Presterud, Administrerende direktør i Werksta Norge.

– Vi er stolte og takknemlige for det vi har fått til sammen med våre dyktige medarbeidere og lojale forretningspartnere, i løpet av de årene vi har drevet Kongsvinger Bilskade, sier Sverre Schjervheim. Nå som virksomheten blir en del av Werksta, vil de kunne videreutvikle virksomheten og deres sterke kunderelasjoner å bli en del av en større sammenheng med tilgang på utvidet kompetanse innen for eksempel HR, økonomi og bærekraft, avslutter Sverre Schjervheim.

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Lars Erik Presterud, Administrerende direktør, Werksta Norge,

Mobil:  + 47 911 20 221

E-post: lars.erik.presterud@werksta.no