Pressemelding 23.08.2023

Werksta, Nordens ledende aktør innen skadeverkstedbransjen, har ansatt Lars Erik Presterud som administrerende direktør for den norske delen av kjeden. Presterud kommer fra Erik Arnesen Helsfyr AS og rollen som daglig leder.

Werksta rigges for videre vekst i Norge gjennom ansettelsen av Lars Erik Presterud. Presterud har bred bakgrunn fra forhandlervirksomhet og bilbransjen fra bl.a. Bilia, Harald A. Møller, og nå sist for Erik Arnesen Bil, hvor han var konsernleder i 5 år.

Han starter sin nye rolle i løpet av høsten.

“Lars Eriks bakgrunn og erfaring fra bransjen og som forretningsfører, vil ha stor verdi for Werksta i vår videre vekst i Norge. Målet vårt er å skape rask vekst og bygge den beste kjeden med bilskadeverksteder i Norden, med den høyeste kundetilfredsheten“, sier konsernsjef i Werksta, Catherine Sahlgren.

“Etter snart 16 flotte og spennende år i Erik Arnesen Bil ser jeg nå frem til å ta fatt på nye oppgaver som Administrerende direktør i Werksta Norge AS. Dette er et svært spennende nordisk vekstselskap med store ambisjoner for fremtiden i en bransje jeg kjenner godt. Jeg vil bidra til selskapets lønnsomhetsutvikling og videre vekst i Norge med fokus på gode kundeopplevelser og riktige prosesser“, sier Lars Erik Presterud.

 

Mer informasjon:

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Catherine Sahlgren, konsernsjef Werksta;
Tel + 46 (0) 70 985 85 03, E-post: catherine.sahlgren@werksta.com