Jobbe hos oss

Bli med oss i å utforme Norges ledende skadereparasjonskjede og bli en del av suksesshistorien vår. Veksten vårt gjør at vi har behov for kundeserviceorienterte arbeidsledere, opprettere, lakkerere og verkstedsmedarbeidere.

Vil du jobbe hos Werksta?

Svar på spørsmålene nedenfor og fortell oss mer om deg selv. Det tar bare noen få minutter å svare på spørsmålene.

Fortell mer om deg selv

Interested to work at Werksta?

Answer to a few quick questions and tell us a bit more about yourself. It only takes a few minutes to answer the questions.

Tell us more about yourself

Werksta som arbeidsplass

Hvordan høres det ut med et arbeidsmiljø der man er innstilt på å få ting gjort, har utmerkede arbeidskollegaer og man både får og tar ansvar? Hos oss stoler vi på arbeidet ditt og du kan konsentrere deg om det du kan best.

Vi er ivrige på å lytte til personalet vårt og vi tar godt vare på kollegaene våre. Vi tror på at når arbeidstakerne våre har det godt på jobben får også kundene våre best mulig service.

Werksta Norge er en del av det raskt voksende Werksta-konsernet som har allerede over 800 skadereparasjonspesialister i Norden. Velkommen til oss. Mer informasjon om Werksta finner du her

Disse verdiene tror vi på

Menneskene

Mennesker er grunnlaget for arbeidet vårt. Selv om vi alle er forskjellige, er alle og alles arbeid like viktige. Titler kommer i andre rekke – vi går foran som et godt eksempel. Vi er vennlige og vi bryr oss. Slik skaper vi en unik teamfølelse.

Kvalitet

Vi er et profesjonelt og kompetent team. Vi har en ambisjon om å strekke oss litt ekstra for kundene våre. Vi er stolte over arbeidet vårt, men ivrige etter å utvikle oss. Slik leder vi an i bransjen.

Ærlighet

Vi er ekte og genuine. Vi holder det vi lover overfor kunder, partnere og hverandre. Vi har en tilnærming med høy integritet og kommuniserer åpent. Slik skaper vi tillit.

Respekt

Vi behandler kunder, partnere og hverandre med respekt. Vi tar ansvar for våre handlinger, og leverer det vi lover. Av miljøhensyn reparerer vi i stedet for å bytte ut – fordi vi kan.
Slik er vi ansvarlige.

Hva tilbyr Werksta deg?

  • Gode ​​utviklingsmuligheter og kontinuerlig utdanning
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Mulighet for å delta, påvirke og være en viktig del av selskapets utvikling

Vi overholder forskriftene personvernloven når vi håndterer personopplysningene til arbeidssøkere. Mer informasjon om våre styringsprinsipper og rettigheter for de registrerte finner du i vår  Privacy Policy.