Trond Andreas Gudbrandsen er ansatt som administrerande direktör for Werksta Norge

Pressemelding 11.07.2022

Werksta, Nordens ledende aktør innen skadeverkstedbransjen, har ansatt Trond Andreas Gudbrandsen som administrerande direktör for den norske delen av kedjen. Gudbrandsen kommer fra Synsam Norge som administrerande direktör.

Werksta rigges for videre vekst i Norge gjennom ansettelsen av Trond Gudbrandsen. Gudbrandsen har bred bakgrunn fra kedjedrift og erfaring från bilbransjen från sin tid i Ford Norge. Han starter sin nye roll medio august.

“Tronds bakgrunn og erfaring från kedjebygging och konsumentvirksomhet vil ha stor verdi for Werksta i vår videre vekst i Norge. Målet vårt er å skapa snabb tillvekst och bygge den beste kjeden med bilskadeverksteder i Norden, med den høyeste kundetilfredsheten“, sier konsernsjef i Werksta, Catherine Sahlgren.

«Etter 10 gode og spennende år i Synsam ser jeg nå frem til å ta fatt på nye oppgaver som Administrerende direktør i Werksta Norge AS. Dette er et svært spennende nordisk vekstselskap med store ambisjoner for fremtiden i en bransje jeg har erfaring fra tidligere i karrieren. Bransjen kjennetegnes i dag ved liten grad av kjededrift – det skal vi gjøre noe med, og skape bransjens ledende og mest prefererte kjede både for forsikringsselskap og privatkunde» sier Trond.

Mer informasjon:
Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Catherine Sahlgren, konsernsjef Werksta;
Tel + 46 (0) 70 985 85 03, E-post: catherine.sahlgren@werksta.com

Werksta er Nordens ledende kjede av bilskadeverksteder, med over 80 verksteder I Sverige, Finland og Norge. Gruppen har 1 000 dyktige fagarbeidere og en årlig omsetning på over 150 millioner Euro i 2021. Werksta ønsker å være foretrukken partner for forsikringsselskap og kunder med bilskader, og sikter mot å ha bransjens høyeste kundetilfredshet.