Neale Laker er ansatt som interim landsjef for Werksta i Norge

Pressemelding 26.09.2019

Neale Laker tar med seg 32 års erfaring fra bilbransjen. Laker går fra en stilling hos Tesla der han har vært ansatt som sjef for verkstedvirksomheten i Europa, Asia og Australia.

Neale Laker tiltrer den 1. oktober 2019 stillingen som interim landsjef i Norge for verkstedkjeden Werksta, som har virksomhet i Sverige, Finland og Norge. Neale vil fortsette å jobbe med Werkstas ekspansjon i Norge.

“Vårt og hovedeieren Procuritas’ mål er å skape Nordens beste verkstedkjede, med svært høy kun-detilfredshet, og være en stabil partner for såvel forsikringsselskaper som sluttkunder, med bransje-ledende teknologi og prosesser. Jeg er overbevist om at Neales internasjonale erfaring innen verk-stedarbeid og personalutvikling kommer til å være en stor fordel for oss når vi skal fortsette ekspan-sjonen i Norge”, sier konsernsjef Catherine Sahlgren.

Neale har bred erfaring fra bilbransjen, ettersom han selv har arbeidet som maskiningeniør hos Saab/GM. Tidligere har han også jobbet innen salg, ledelse og prosjektledelse, samt tjenesteutvi-kling. Hos Tesla rakk han å jobbe med 230 verkstedprosjekter på fem kontinenter.

I hans europeiske stilling hos Tesla var Neale også ansvarlig for Norden og jobbet da sammen med Werksta.

“Jeg fikk et meget positivt inntrykk av Werksta, og ser frem til å jobbe med den kunnskapsrike Werksta-gjengen og være med å videreutvikle virksomheten vår i Norge. Sammen skal vi styrke vårt varemerke og tilstedeværelsen i Norge, og tilby markedets beste kundeopplevelse”, sier Neale.

Werkstas nåværende landsjef for Norge, Patrik Puskala vil fortsatt være selskapets største private eier og medlem av konsernets styre. Patrik er dessuten landsjef for virksomheten i Finland.

“Det har vært en fornøyelse å lede Werksta i Norge med alle de kompetente medarbeiderne gjennom denne ekspansive fasen. Rekrutteringen av Neale styrker vår sterkt voksende organisasjon. Jeg vil fortsette å utvikle Werksta i min nye rolle”, sier Patrik.

Werksta Group er Nordens ledende verkstedkjede med over 60 verksteder i Sverige, Finland og Norge. Konsernet sysselsetter 700 faglærte ansatte og omsatte for over 100 millioner euro i 2018. Werksta ønsker å være forsikringsselskapenes og bilistenes førstevalg når bilen skades og selskapets mål er å oppnå den beste kundetilfredsheten i bransjen.

Mer informasjon:

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Catherine Sahlgren, Konsernsjef Werksta Nordic,
Tel + 46 (0) 70 985 85 03, E-post: catherine.sahlgren@werksta.com