Georg Risheim er ansatt som landsjef for Werksta Norge

Pressemelding 09.03.2020

Werksta, Nordens ledende aktør innen skadeverkstedbransjen, har ansatt Georg Risheim som landsjef for den norske delen av virksomheten. Risheim kommer fra Norges Automobil-Forbund, hvor han har vært ansvarlig for NAF Sentrene, som er NAFs egeneide kjede med bilverksteder, og Test & Kontroll-senter.

Werksta rigges for videre vekst i Norge gjennom ansettelsen av Georg Risheim som ny landsjef. Risheim har bred bakgrunn fra bilbransjen, og har dyptgående kunnskaper om verksteddrift etter å ha jobbet med det siden 2010. Han starter i sin nye jobb i juni.

“Georgs bakgrunn og lederkvaliteter vil ha stor verdi for Werksta i vår videre vekst i Norge. Målet vårt er å bygge den beste kjeden med bilskadeverksteder i Norden, med den høyeste kundetilfredsheten“, sier konsernsjef Werksta Catherine Sahlgren.

I NAF har Georg vært ansvarlig for 47 NAF Senter med 220 ansatte. Han har også vært ansvarlig for oppstart og utrulling av NAFs verksteder, som har vokst fra 0 til 20 verksteder på tre år. Før Georg startet i NAF, har han bakgrunn fra Bertel O. Steen AS.

“Etter 8 fine og spennende år i NAF gleder meg nå til å bli en del av Werksta teamet, og bidra til selskapets videre vekst i Norge. I tillegg til vekst, vil det å skape gode kundeopplevelser være av våre viktigste oppgaver. Målsetningen vår er å være foretrukken partner for forsikringsselskap og kunder med bilskader“, sier Georg.

Mer informasjon:

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Catherine Sahlgren, konsernsjef Werksta;
Tel + 46 (0) 70 985 85 03, E-post: catherine.sahlgren@werksta.com