Pressemelding 09.03.2020

Werksta, Nordens ledende aktør innen skadeverkstedbransjen, har ansatt Georg Risheim som landsjef for den norske delen av virksomheten. Risheim kommer fra Norges Automobil-Forbund, hvor han har vært ansvarlig for NAF Sentrene, som er NAFs egeneide kjede med bilverksteder, og Test & Kontroll-senter.

Werksta rigges for videre vekst i Norge gjennom ansettelsen av Georg Risheim som ny landsjef. Risheim har bred bakgrunn fra bilbransjen, og har dyptgående kunnskaper om verksteddrift etter å ha jobbet med det siden 2010. Han starter i sin nye jobb i juni.

“Georgs bakgrunn og lederkvaliteter vil ha stor verdi for Werksta i vår videre vekst i Norge. Målet vårt er å bygge den beste kjeden med bilskadeverksteder i Norden, med den høyeste kundetilfredsheten“, sier konsernsjef Werksta Catherine Sahlgren.

I NAF har Georg vært ansvarlig for 47 NAF Senter med 220 ansatte. Han har også vært ansvarlig for oppstart og utrulling av NAFs verksteder, som har vokst fra 0 til 20 verksteder på tre år. Før Georg startet i NAF, har han bakgrunn fra Bertel O. Steen AS.

“Etter 8 fine og spennende år i NAF gleder meg nå til å bli en del av Werksta teamet, og bidra til selskapets videre vekst i Norge. I tillegg til vekst, vil det å skape gode kundeopplevelser være av våre viktigste oppgaver. Målsetningen vår er å være foretrukken partner for forsikringsselskap og kunder med bilskader“, sier Georg.

Mer informasjon:

Hvis du har spørsmål, kan du kontakte Catherine Sahlgren, konsernsjef Werksta;
Tel + 46 (0) 70 985 85 03, E-post: catherine.sahlgren@werksta.com